SOS! Hulp nodig bij het realiseren van je droomhuis? | WINACTIE tickets Beurs Eigen Huis

Ga jij binnenkort huis laten bouwen- of verbouwen? Is de inrichting van je woning toe aan een make-over en weet je niet waar je moet beginnen? Of ben je, net als ik, gewoon nieuwsgierig naar de nieuwste woontrends voor het voorjaar van 2015?

Van 20 t/m 22 maart 2015 vindt de Beurs Eigen Huis plaats in de Jaarbeurs Utrecht. 

Toegangsbewijzen Winnen Beurs Eigen Huis.JPG

Op deze beurs kun je je laten adviseren door specialisten die jou verder helpen bij vragen om je droomhuis te realiseren; voor vragen over de financiering tot het inschakelen van een architect en een aannemer. Ook vind je er advies over vloeren, badkamers, keukens, haarden, serres, tuinen en tips om je huis goed te onderhouden, te renoveren en duurzamer te maken!

Deelnemers Beurs
Eén van de deelnemers aan de beurs is online shop en label DEENS.NL die een breed scala aan mooie merken aanbiedt, waaronder Madam Stoltz, DEENS eigen label collectie, House Doctor, NORDAL, fermLIVING.

Zijn rauw, stoer, uniek en eenvoud jouw kernwoorden dan moet je zeker een kijkje nemen bij de stand van Tall Men Standing Zij brengen met de lijn NICE&NASTY handgemaakte meubels op de markt die zijn vervaardigd uit oude latten teak in combinatie met stoere metalen banden. De afwerking van verweerd hout past perfect in een gedurfd interieur en is door de warme grijstinten erg mooi te combineren met de huidige interieurtrends.

En wat dacht je van je eigen gecustomizede lampenkap? Kappennow Amsterdam heeft een nieuwe techniek ontwikkeld, die het mogelijk maakt om een afdruk in lampenkappenstof te maken. Dit geeft een erg bijzonder effect.

Natuurlijk zijn er meer interessante deelnemers op de beurs aanwezig. Onderaan deze post zie een link naar een volledige lijst met deelnemende partijen en de website van de beurs.

– – – – WINACTIE – – – –

Ben jij net zo enthousiast geworden over de Beurs Eigen Huis?
Ik mag 10 vrijkaarten, ter waarde van €30,- p.s. verloten onder de lezers van mijn blog!

Wat moet je daarvoor doen? Volg mijn blog bijvoorbeeld Bloglovin’, WordPress of Pinterest en vertel in een reactie waarom jij kaarten wilt winnen; één toegangsbewijs voor jou én je partner, vriend of vriendin! Vergeet niet je mail-adres te vermelden.
De winnaars breng ik in week 10 (de eerste week van maart) op de hoogte van hun prijs, waarna ik de vrijkaarten per post zal versturen.

Meer informatie, foto’s en openingstijden: deelnemende partijen en Beurs Eigen Huis

12 gedachtes over “SOS! Hulp nodig bij het realiseren van je droomhuis? | WINACTIE tickets Beurs Eigen Huis

  1. Tijd om mijn huisje mooier te maken, misschien wel tijd voor een nieuw huisje en dus zeker tijd om naar de woonbeurs te gaan! Dus ik wil graag kaartjes winnen!

    Like

  2. Wij gaan verhuizen en mijn vriendin gaat haar eigen huis bouwen (!) dus we zouden heeeeel graag naar deze beurs gaan om op alle vlakken ons te laten informeren en inspireren!!!

    Like

    • Hoi Fleur! Leuk zeg en spannend lijkt me het voor je vriendin die haar eigen huis laat bouwen! Zou je nog jouw email adres willen achterlaten? Dan kan ik contact met je opnemen indien je één van de winnaars bent. Succes!

      Like

  3. Bedankt voor jullie reacties! Voor degene die nog geen mail adres hebben doorgegeven wil ik vragen dat alsnog te doen. Wanneer je liever niet je mail adres in een reactie kwijt wilt, dan mag je dit ook mailen o.v.v. Je naam via het contactformulier. Dan ontvang ik het via de mail.

    Succes allen! De winnaars zal ik over enkele dagen bekend mailen.

    Like

  4. Het lijkt me leuk om mijn vriendin met deze kaartjes te verrassen die midden in een verbouwing zit om haar eigen huisje te creëren. En ook inspiratie voor inrichting is altijd welkom omdat ik zelf ook naar een nieuw huis opzoek ben, dus deze beurs zou een leuk en nuttig dagje uit zijn!

    Like

    • Hoi Joyce, welkom op mijn blog! De actie loopt nog, dus je kunt uiteraard mee doen! Lees ajb nog even de actievoorwaarden door. Ik heb ook een geldig mail adres van nodig zodat ik je kan bereiken indien je een ticket wint. Succes!

      Like

      • Hoi Saskia, ben je gelijk gaan volgen op pinterest. Super leuke pins heb je. Ik zal je mijn emailadres mailen

        Like

Plaats een reactie