Shopping | 3D-prints voor je interieur!

vaas 3D print

Ben jij laatst ook zo geschrokken van het nieuwsitem waarin de Keuringsdienst van Waarde liet weten dat er plasticdeeltjes in honing te vinden zijn? Confronterend, maar zeker aannemelijk. Want als je om je heen kijkt (in huis, op je werk, op straat, waar dan ook..) kun je al gauw een lijstje opnoemen van plastic-producten. Helaas is plastic niet of nauwlijks verteerbaar en dus blijft het vaak achter in het milieu. Met het voornemen om zelf meer “maatschappelijk verantwoordelijke” keuzes te maken en omdat pure producten en levensmiddelen mij al een tijdje in de greep hebben (soms dwaal ik uren op mijn PC of tablet, doorgestuurd van link-naar-link), kwam ik op de webshop van Smart3Dprint terecht waar ze deze faceted vaas verkopen.

bloemenvaas 3D print detail

vaas 3D print

De vaas is gemaakt van zgn. duurzame plastics waarmee driedimensionaal geprint kan worden met behulp van 3D-printers. Het bijzondere daarvan is dat de grondstoffen (zoals maïszetmeel of suikerriet) plantaardig zijn, dat er geen materiaal verlies is bij de productie én dat 3D-printers de meest uiteenlopende ontwerpen tot leven kunnen wekken. Hoe gaaf is dat?!

In de webshop van Smart3Dprint vind je nog meer must-haves, zoals pannen-onderzetters, meubels, sieraden, of zelfs je eigen 3D-printer. Wat vind jij van mijn nieuwe aanwinst? :)

vaas 3D print

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s