Villa Arena: alles voor je interieur onder een dak!

Stoelen, kasten, lampen, bedden, interieuraccessoires en meer…
Ga je verhuizen, samenwonen, of heeft je interieur gewoon een update nodig? Je kunt dan wekenlang iedere zondag woonboulevards afstruinen, maar ik heb een veel betere tip voor je! Ga naar Woonmall Villa Arena in Amsterdam!

Villa Arena: www.villaarena.nl

Niet zonder lege handen terug naar huis
Modern, industrieel, klassiek, exclusieve design, wat je smaak ook is, met ruim 50 winkels onder een dak is het bijna onmogelijk om met lege handen naar huis te gaan. Inmiddels heb ik Villa Arena al een paar keer bezocht en ik kan je vertellen dat

het echt een fijne plek is om te shoppen. Loop je toch een winkel binnen die niet helemaal je smaak is? Binnen een minuut sta je weer “buiten” om de winkel in te duiken die jou wel bevalt.

Dit is wat je kunt verwachten

Tijdens mijn bezoeken heb ik veel foto’s gemaakt van woonartikelen die mij het meest aanspreken. Dit zijn er een aantal daarvan:  (Klik op de foto’s om te zien waar je het kunt kopen.)

Woonfabriek roze stoelen | Copyright ©Sas' Styling Blog

Woonfabriek metalen kast  | Copyright ©Sas' Styling Blog

Piet Klerkx accessoires  | Copyright ©Sas' Styling Blog

Op zoek naar een bijzondere eyecatcher om een saaie muur, of dat ene plekje in je huis te laten schitteren? Ook voor de mooiste schilderijen en beelden kun je terecht bij Villa Arena.

Art District

De Woonfabriek vintage kast  | Copyright ©Sas' Styling Blog

De Woonfabriek tafel  | Copyright ©Sas' Styling Blog

Goossens kussens  | Copyright ©Sas' Styling Blog

Piet Klerkx accessoires  | Copyright ©Sas' Styling Blog

De locatie van deze shopwalhalla
Villa Arena is gevestigd tegenover het Arena station te Amsterdam. Het is erg goed bereikbaar met de de auto en met het openbaar vervoer, daarnaast is de woonmall maar liefst 7 dagen per week open! Bekijk de website van Villa Arena voor de openingstijden of voor meer informatie.

Wil je meer zien? Ga dan naar mijn andere blogposts, waarin ik specifieke winkels en de mooiste artikelen binnen Villa Arena uitlicht:
75.000 m2 aan wooninspiratie | Interieurtrends 2014 | In de spotlight: Mijnwoonwinkel.nl

Dit is (voorlopig) de laatste blogpost die ik heb geschreven voor mijn deelname aan de VillaArenaBlog-wedstrijd, georganiseerd door Blogtoday en Villa Arena. Hierna worden er 3 winnaars bekend gemaakt die mogen strijden voor de titel “Villa Arena Blogger 2014”.
Ik ben de organisatie enorm dankbaar voor de inspirerende masterclasses die heb heb mogen volgen en de leuke mensen die ik door hen heb ontmoet!

Meer informatie over de blogwedstrijd vind je hier

2 gedachtes over “Villa Arena: alles voor je interieur onder een dak!

Plaats een reactie