75.000 m2 aan wooninspiratie

Shop till you drop!

Ben je op zoek naar hippe nieuwe items om je woning mee in te richten, dan ben je bij Villa Arena zeker aan het juiste adres. Deze woonmall is ruim 50 woonwinkels rijk en is daarmee de grootste van Nederland. Vorig weekend heb ik heb dit gigantische woonwinkelcentrum bezocht (in mijn vorige blogpost lees je precies hoe ik hier ben beland) en hieronder zie je welke winkels en producten mij het meest hebben geïnspireerd.

Rofra Home  | Copyright ©Sas' Styling Blog

Als eerste heb ik Montèl bezocht. Deze winkel profileert zich als “de nummer één zitspecialist van Nederland” en aangezien ik plannen heb om binnenkort te gaan samenwonen is het stiekem best leuk om
al te fantaseren over de inrichting van ons huisje ;-) Mijn oog viel op deze bank, een mooi grijs exemplaar met een natuurlijke linnen-look. Een goede basis voor elk interieur als je het aan mij vraagt. En wat vind je van deze stoere plafondlampen? Ik ben helemaal weg van de huidige trend met grafische patronen en vormen. Wat mij ook aanspreekt is het diffuus licht van deze lampen. Hierdoor dienen ze naast hun functie als mooie blikvangers ook meteen als goeie sfeerverlichting.

Raka Dem, Art District  | Copyright ©Sas' Styling Blog

Waar ik erg blij van werd zijn deze schilderijen van Raka Dem. Mystieke illustraties van personages geschilderd op krantenpapier. Een grappig effect vind ik, want deze kunstwerken doen denken mij aan spontane doedels die gemaakt zijn tijdens een telefoongesprek (maar dan wel hele mooie gedetailleerde doedels!). Ik houd ontzettend van kunst waarin hedendaagse voorwerpen zijn verwerkt. Kunst is natuurlijk erg persoonlijk, maar ik vind dat deze stijl een stoer karakter heeft en toegankelijkheid uitstraalt. Je kunt de schilderijen van Raka Dem en andere mooie kunstwerken bewonderen bij Art District. Dit atelier is mij betreft zeker de moeite waard om naar binnen te lopen!

Rofra-Home_
Bron sfeerbeeld rechts: http://conceptbyanna.com

Deze “gewei-lamp” vond ik ook een leuke eye-catcher. Heel anders dan de lamp die ik eerder genoemd heb, maar ik vind hem perfect bij de Scandinavische woonstijl passen. (Ik heb de lamp helaas niet beter op de foto kunnen krijgen omdat vanuit elke hoek veel achtergrond-ruis te zien bleef, sorry!) De foto aan de rechter kant geeft een indruk van de sfeer die ik voor mij zag bij het zien van de lamp. Gaaf toch?! Vandaar dat ik jullie dit unieke item niet wilde onthouden. Ik vond hem bij Rofra Home.

Woonfabriek  | Copyright ©Sas' Styling Blog

Als laatste ben ik deze mooie accessoires tegengekomen. Ik heb ze allemaal gevonden bij de Woonfabriek en ik moet opbiechten; het is maar goed dat ik deze winkel als laatste ben binnengelopen, want ik vrees dat ik alleen in deze winkel al een hele dag zoet kan zijn…

Meer informatie over de genoemde winkels vind je hier:
Montel, Art District, Rofra Home, Woonfabriek

Advertenties

3 gedachtes over “75.000 m2 aan wooninspiratie

  1. Pingback: 10 Winnaars Villa ArenA Blog-EventBlogToday

  2. Pingback: Villa Arena: alles voor je interieur onder een dak! | Sas' Styling blog

  3. Pingback: Verslag Villa ArenA Blogger 2014 event - vtwonen.nl

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s